Roerei Met Zalm En Toastbakje

4
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Ontkorst de sneden brood en snijd ze vierkant. Maak bij elke snede bovenaan een vierkante insnijding op 1 cm van de rand en 1 cm diep, voor het dekseltje. Verhit enkele nootjes boter in een pan en bak hierin de 4 sneden brood goudbruin. Snijd het deksel uit de bakjes en verwijder het brood- kruim. Houd ze in een matige oven warm. Verwarm in een pan een noot boter. Fruit hierin de knoflook, de uien en de paprika, zonder te laten kleuren. Voeg hierbij de gesneden zalm en laat alles gedurende ong 2 min bakken. Klop de eieren los, kruid met peper en zout en giet deze over het zalmmengsel. Laat al roerend stollen. Schep de eieren in het toastbakje en plaats het dekseltje erop. Plaats dit alles op een bedje sla, werk af met een schijfje citroen en dien onmiddellijk op.

Roerei Met Zalm En Toastbakje is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker


Bagel met roerei, bacon en avocado
25 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Roerei met paprika en boerenkool
15 min
Bekijk recept
Roerei met romaatjes op toast
25 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Roerei met groenten
40 min Bijgerecht
Bekijk recept