Albondigas

10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kneed alle ingredienten voor het gehakt door elkaar. Vorm er met vochtige handen ongeveer 20 balletjes van. Rol de gehaktballetjes door de bloem, schud het teveel eraf. Bak de gehaktballetjes in hete olie rondom bruin. Doe de balletjes over in de schaal. Fruit in het overgebleven bakvet de ui, paprika en tomaten zacht. Roer de sherry en het laurierblaadje erdoor en laat circa 5 min. op halfhoog vuur pruttelen. Schenk de saus over de gehaktballetjes en laat ze 20 min. op zacht vuur sudderen.

Albondigas is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Spaanse gehaktballetjes in pittige tomatensaus (albondigas)
30 min Snack
Bekijk recept
Sopa De Albondigas
30-60 min -
Bekijk recept
Albondigas
30-60 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Albondigas Mexicana
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Spaanse gehaktballetjes in pittige tomatensaus (albondigas)
30 min Snack
Bekijk recept
Sopa De Albondigas
30-60 min -
Bekijk recept
Albondigas
30-60 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Albondigas Mexicana
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept