Kalkoengebraad Orloff Ii

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kalkoengebraad inwrijven met zout, peper en nootmuskaat. Op ingevette ovenschaal in de oven braden gedurende 30 minuten. Braadstuk uit de oven nemen (oven aan laten staan) en vijf minuten laten rusten. Kalkoengebraad in plakjes snijden en tussen iedere plak een plakje ham, wat mascarpone en geraspte kaas doen. Het geheel terug in gebraadvorm schikken op de ovenschaal. De rest van de mascarpone over het gebraad heen smeren en bestrooien met geraspte kaas. Terug in de oven plaatsen om alles door te warmen en te laten gratineren.

Kalkoengebraad Orloff Ii is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Paaskoekjes
1 min Nagerecht
Bekijk recept
Lamsbout met look en rozemarijn
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vitello tonnato II
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
King Alfonso II
10 min Snack
Bekijk recept

Omgekeerd aardappel-stoofpeertaartje
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kalkoengebraad met druiven
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalkoen met gebakken aardappeltjes en boontjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Penne met kalkoen en Boursin à la Italia
20 min Voorgerecht
Bekijk recept