Zeef de bloem boven een mengkom en maak een kuiltje in het midden. Strooi de gist er in en schenk de melk erop. Laat alles 5 minuten staan. Begin met een pollepel van binnen naar buiten te roeren en neem daarbij steeds wat van de bloem mee. Kneed daarna van de ingredienten een samenhangend en soepel deeg. Laat het deeg afgedekt 60 minuten op een warme plaats rijzen. Snipper intussen voor de vulling de gepelde uien en de knoflook. Fruit de ui en de knoflook in de hete olie glazig. Laat het mengsel afkoelen. Roer er de kaas en de tuinkruiden door. Kneed daarna het deeg met het zout opnieuw door en vorm er een rond brood van. Knip het brood van boven stervormig in en trek de punten voorzichtig open. Leg de vulling erin en laat het brood op de met olie bestreken bakplaat opnieuw 40 minuten rijzen. Verwarm de oven voor. Bak het brood in het midden van de oven gaar en goudbruin.