*Gemarineerde Rodekool*

4
Langer dan 2 uur -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Rode kool wordt heel verfijnd van smaak als u de reepjes kool een nacht laat marineren in rode wijn met kruiden. Verwarm in een pan met een dikke bodem de suiker op matig hoog vuur tot hij begint te smelten en mooi goudbruin wordt. Schep dan de rode kool met de wijn erdoor. Smoor de rode kool in 30-40 minuten zachtjes gaar en laat het vocht verdampen.

*Gemarineerde Rodekool* is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Rodekoolstamppot met rundervinken
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegaworstjes met rodekool & appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rodekool met rozijnen
10 min Bijgerecht
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kipsaté met komkommer-wortelsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept