Snoekbaars Met Peterselie, Gamba's, Tonijn En Truffels

1
10-20 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bedek de snoekbaars met het peterseliebroodkruim bak hem in de olijfolie tot dat hij goudbruin is. op een bakplaatje leggen en in de oven schuiven, ong. 6 min bak ondertussen de gamba. berijd de lamsoren op de zelfde manier als verse spinazie. maak de saus warm. schik op het midden van het bord de lamsoren, leg hier op de snoekbaars (peper en zouten) nu daar bovenop de gamba en de truffelpasta, en de rauwe tonijn. hier om heen de witte wijn/curry saus afgarneren met een takje kervel.

Snoekbaars Met Peterselie, Gamba's, Tonijn En Truffels is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Pittige truffels
1u10 min Nagerecht
Bekijk recept
Kersentruffels
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoete chocoladetruffels Zoete chocoladetruffels
20 min -
Bekijk recept
Truffels van rauwe cacao, cranberry en pecannoten
10 min
Bekijk recept

Pie met vis
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snoekbaars met kruidenkorst en mosterdsaus
0 min
Bekijk recept
Snoekbaars in room
0 min
Bekijk recept
Snoekbaars Met Aardappelschubben En Gevulde Morieltjes
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept