Bladerdeeg Met Tomaat En Mozerrella

20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd rondom een heel klein randje van het bladerdeeg af. Snijd het bladerdeeg op 3/4 cm van de kant in, maar niet helemaal door en door! (zodat je dus eigenlijk een soort "lijstje" krijgt). Verdeel binnen de rand wat rode pesto, stukjes/plakjes tomaat en wat mozerrella erover. In circa 10-15 minuten in het midden van de oven het deeg gaar en goudbruin bakken.

Bladerdeeg Met Tomaat En Mozerrella is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker


Appelbeignets uit de oven
50 min
Bekijk recept
Zuurkoolquiche
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tompouce met zalm en asperges
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse plaattaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept