12 Soorten Kaasfondue

4
0-10 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Meestal wordt fondue gemaakt met kaas en een scheutje Kirsch, maar als u er Roquefort door mengt is een scheutje Cognac ook heel lekker. Belangrijk voor de fondue is dat de kaas niet te lang verhit wordt. Hij wordt dan enigszins rubber-achtig, ligt zwaar op de maag en is moeilijk te verteren.

12 Soorten Kaasfondue is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Driekazenfondue
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaasfondue met paddestoelen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geitenkaasfondue
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse kaasfondue
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Nigiri sticky rice sushi
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Garnalencocktail met rode peper en komkommer
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Meatloaf
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Balletjes met groenten op z’n Tunesisch
Hoofdgerecht
Bekijk recept