Duivelsvlees Met Zuurkool

6
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bak het vlees en de uien in een grote pan omscheppend in de boter tot ze beginnen te kleuren. Voeg de tomatenpuree, het paprikapoeder, de karwijzaadjes, de uitgeperste knoflook en wat zout en peper toe en laat nog kort bakken. Voeg de azijn, 1/4 liter water en de zuurkool toe en laat met het deksel op de pan circa 40 minuten zachtjes stoven. Voeg de augurkjes en de kappertjes toe, roer er de creme fraiche door en bind het vocht met aangeroerde maizena of allesbinder. Geef er gekookte aardappelen, aardappelpuree of bruin brood bij.

Duivelsvlees Met Zuurkool is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Zuurkoolschotel met wortel en rozijnen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkoolgoulash
30 min-
Bekijk recept
Zuurkool met gevulde hotdogs
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Braadworst & cranberryzuurkool
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Duivelsvlees
0 min
Bekijk recept
Duivelsvlees
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept