*Meestal maken wij de mosselen in twee keer klaar: dus per keer dan de helft van de ingredienten* Doe de wijn in de pan en voeg een derde van alle groenten (incl. de knoflook) toe. Maal hierover goed wat peper en voeg een theelepel paprikapoeder toe. Op laag vuur zetten en de deksel erop. Was nu de mosselen volgens voorschrift. Is dit bijna gereed, dan het vuur hoog. Als het kookt, voeg de mosselen met hangwater toe. Wederom goed peperen (niet te zuinig aan doen). Voeg de rest van de groenten (incl. de knoflook) toe. Deksel erop en even schudden. Hou het vuur hoog. Eens per minuut omschudden. Zijn de mosselen klaar (allemaal goed open), dan de boter erover heen en nog even doorkoken. Mosselen, incl. de groenten uit de pan halen en op de voorverwarmde schaal doen. Zet de schaal op der rechaud. Eet smakelijk
Mosselen In Witte Wijn Met Knoflook is een recept van Smulweb.nl