St.jacobsschelpen Met Gember

2
0-10 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de witte wijn zachtjes in een steelpan, voeg het halve sjalotje en het gembernat toe en laat dit 2-3 min. zachtjes trekken. Voeg de St.Jacobsschelpen toe en pocheer ze in 3 - 5 min.stevig (afhankelijk van de grootte). Neem de St. Jacobsschelpen uit het pocheervocht en houd ze warm op een bord onder aluminumfolie. Verwijder het sjalotje en voeg de creme fraiche aan het pocheervocht toe. Laat de saus door en door warm worden en breng op smaak met peper en zout.

St.jacobsschelpen Met Gember is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Sambal badjak Jansen
30 min-
Bekijk recept
Wortelsoep met gember en koriander
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Broccoli en wortel met gember-chilisaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Sinaasappelgember vinaigrette
- 10 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Saffraansoep met pastis en St.-Jakobsschelpen
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Haantje met knoflookaardappelen
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van veldsla en poon
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Sardinemousse met paprika's en limoen
35 min
Bekijk recept