Varkenshaas Met Kiwi En Mango

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Vermeng bloem met zout en peper met elkaar en bestrooi hiermee het vlees. Verhit 100 gram boter en schroei hierin op hoog vuur de haasjes snel aan alle kanten dicht. Voeg de rest van de boter toe en het citroensap, en laat het vlees in ca. 20 minuten op matig vuur gaar worden. Schil intussen de kiwi en manga in plakken van 1/2 cm dik, bedruppel ze met granmarnier of drambuie en laat ze 15 minuten intrekken. Neem de gare haasjes uit de pan, snijd ze in mooie gelijke plakken van 2 cm dik en leg deze in een verwarmde schaal. Leg de kiwi en manga eromheen. Roer het braadvocht van de haasjes los, voeg er een borrelglaasje grandnarnier bij, giet er al roerend de room bij en verwarm de saus langzaam op matig vuur. Laat iets indikken en schenk de saus dan uit over het vlees.

Varkenshaas Met Kiwi En Mango is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Mango-frambozenjelly's
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Rijstsouffle met mango
90 min Nagerecht
Bekijk recept
Tartaar van mango en pompoen
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Jamie Olivers geroosterde havermout met mango, blauwe bessen & yoghurt
10 min
Bekijk recept

Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paella
45 min-
Bekijk recept
Zoetzuur varkensvlees met sesam-radijs
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met cranberry-appelsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept