Vermeng bloem met zout en peper met elkaar en bestrooi hiermee het vlees. Verhit 100 gram boter en schroei hierin op hoog vuur de haasjes snel aan alle kanten dicht. Voeg de rest van de boter toe en het citroensap, en laat het vlees in ca. 20 minuten op matig vuur gaar worden. Schil intussen de kiwi en manga in plakken van 1/2 cm dik, bedruppel ze met granmarnier of drambuie en laat ze 15 minuten intrekken. Neem de gare haasjes uit de pan, snijd ze in mooie gelijke plakken van 2 cm dik en leg deze in een verwarmde schaal. Leg de kiwi en manga eromheen. Roer het braadvocht van de haasjes los, voeg er een borrelglaasje grandnarnier bij, giet er al roerend de room bij en verwarm de saus langzaam op matig vuur. Laat iets indikken en schenk de saus dan uit over het vlees.
Varkenshaas Met Kiwi En Mango is een recept van Smulweb.nl