Aardappel-champignonschotel

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de olie en bak hierin de gesnipperde ui en knoflook,voeg na drie min. het gehakt toe en bak dit rul in ca. 5 min. Voeg zout en peper toe en roer de tijm erdoor. Neem de pan van het vuur. Roer de creme fraiche, de slagroom en de geraspte kaas door elkaar. Breng het op smaak met peper en zout. Leg de helft van de aardappelplakjes dakpansgewijs in een grote ovenschaal en bestrooi het met zout en peper. Schep het gehaktmengsel op de aardappellaag, en verdeel de plakjes champignons erover en bestrooi met zout en peper en de gesnipperde peterselie. Dek het geheel af met de rest van de aardappelplakjes en schenk het room-kaasmengsel erover. Dek de schaal af met aluminiumfolie. Bak het gerecht 20 min. in het midden van de oven verwijder dan de folie en bak de schotel bruin en gaar in ca. 25 min. lekker met een groene salade.

Aardappel-champignonschotel is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Aardappel-champignonschotel met kaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip-champignonschotel
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip-champignonschotel Met Koriander
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel-champignonschotel
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte zoete aardappel met avocado-maissalade
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Veloutésoepje van zoete aardappel met sint-jakobsvruchten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept