Oesterzwammen Op Witlofsaus

4
10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak de witlof schoon en snijd de harde kern eruit. Snipper de witlof heel fijn. Smelt de helft van de boter en voeg de fijngesnipperde witlof, wijn, honing en de slagroom toe. Breng het mengsel an de kook en laat het zachtjes ca. 5 min koken. Breng op smaak met zout en peper. Veeg intussen de oesterzwammen schoon en snijd de harde steeltjes eraf. Snijd de oesterzwammen in stukken. Verhit de rest van de boter en bak hierin de sjalotjes tot ze goudgeel zijn. Bak de oesterzwammen ca. 3 min. mee. Voeg zout, peper en de peterselie toe. Verdeel de warme saus over de borden en schep de oesterzwammen erop.

Oesterzwammen Op Witlofsaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Pittige Witloof/witlofsaus Voor Pasta
20-30 min -
Bekijk recept

Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risottotaartje met kaaskrullen en oesterzwammen
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Penne met romige kalkoen-courgettesaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodje pulled paddo's
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept