Gluhwein

20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe alle ingredienten in een grote ketel, behalve de suiker, en doe de deksel erop. Laat dit zo′n 10 minuten pruttelen. Voeg nu per persoon 2 afgestreken theelepels suiker toe. Laat dit nog eens 10 minuten pruttelen. Plaats de citroenschijven in glazen koppen, en lepel het mengsel in de glazen. De schijf citroen moet gaan drijven. Als dat niet zo is, gooi de schijf dan weg, en probeer het opnieuw. Het geheim is nu om het mengsel door de citroen te drinken. Dat geeft een hele aparte smaak aan het geheel. Let op: het mengsel mag NIET koken! De alcohol verdampt dan namelijk.

Gluhwein is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gluhwein Auf Schwedische Art
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gluhwein Op Zweedse Wijze
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gluhwein
30-60 min -
Bekijk recept
Gluhwein 2
0 min
Bekijk recept

Gluhwein Auf Schwedische Art
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gluhwein Op Zweedse Wijze
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gluhwein
30-60 min -
Bekijk recept
Gluhwein 2
0 min
Bekijk recept