Gluhwein Op Zweedse Wijze

20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Sap, water, sinaasappel, in schijven gesneden citroen en kruiden koken. Wijn en brandewijn toevoegen,verwarmen, maar niet laten koken. Naar smaak suiker toevoegen. In glas enkele rozijnen en amandelpitten doen, wijn opgieten en serveren.

Gluhwein Op Zweedse Wijze is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Meatloaf
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenskoteletten op Griekse wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenbouillon met gevulde pasta
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Gluhwein Auf Schwedische Art
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gluhwein
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gluhwein
30-60 min -
Bekijk recept
Gluhwein 2
0 min
Bekijk recept