Pestosalade

0-10 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De vinaigrette maken met de olie en de azijn , een beetje citroensap en naar smaak een beetje aceto balsamico toevoegen en als laatste een paar eetlepels Pestosaus (ook naar eigen smaak) en een klein snuifje suiker. De tomaten in blokjes snijden, de paprika′s in dunne reepjes en de uitjes in kleine ringetjes, bestrooien met wat peper en zout. 1/2uur voor het opdienen de groenten in de vinaigrette laten weken. Voor het aan tafel brengen de vinaigrette met groenten onder de sla mengen. De schotel bestrooien met de fijngesnipperde basilicumblaadjes, de pijnboompitten en een paar eetlepels parmesaanschilfers.

Pestosalade is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Schnitzel met rozemarijnjus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pestosalade op zelfgebakken tomatenbrood
1u25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lauwwarme pastasalade met kip en pesto
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
OMELETROLLETJES MET KRUIDENKAAS EN RAUWE HAM
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Schnitzel met rozemarijnjus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pestosalade op zelfgebakken tomatenbrood
1u25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lauwwarme pastasalade met kip en pesto
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
OMELETROLLETJES MET KRUIDENKAAS EN RAUWE HAM
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept