Roergebakken Varkensvlees Met Pecannoten En Perzik

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Lekker met kerrierijst en gemengde friseesalade. Snijd de hamlappen in dunne plakjes. Laat de perzikschijfjes in een zeef goed uitlekken, maar vang het sap op. Roer per persoon een halve eetlepel perziksap met de sojasaus, gemberpoeder en maizena tot een sausje. Schep de plakjes hamlap door dit sausje. Maak de bosuitjes schoon en snijd ze in stukjes van circa 1 centimeter. Verhit de olie in een wok. Pers de knoflook erboven uit. Voeg het vlees toe en bak het op hoog vuur al omscheppend bruin. Schep de plakjes vlees uit de wok op een bord. Bak de stukjes ui al omscheppend circa 2 minuten in de wok. Bak de schijfjes perzik circa 1 minuut mee. Schep de honing en pecannoten erdoor. Voeg het vlees toe en warm alles al omscheppend goed tot het door en door heet is. Breng op smaak met zout en peper. Strooi de koriander erover.

Roergebakken Varkensvlees Met Pecannoten En Perzik is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Perziken met amaretti
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Perzik trio
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Parmaham met meloen en perzik
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kippenlevers met perzik
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roergebakken groenten
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Roergebakken spitskool met pindasaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept