Goulashsoep A La Lida

Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Uienringen in olie, boter (of reuzel) enkele minuten bakken, vleesblokjes toevoegen en opscheppend aanbraden. Bestrooien met paprikapoeder, tussen je handen fijngewreven majoraan, gekneusde karwijzaadjes en bloem, weer even opscheppend bakken, knoflook erover uitpersen. Als het goed is kookt je bouillon inmiddels, met bot en al aan het vlees/uienmengsel toevoegen en op een zeer laag vuur laten pruttelen tot het vlees gaar is. Aardappelen schillen en in kleine blokjes snijden. Mergpijpjes eruit halen, merg fijnprakken en samen met aardappelblokjes aan soep toevoegen. Weer aan de kook brengen en aardappelen gaar laten worden, op smaak brengen met versgemalen peper, zout en een scheut tomatenketchup.

Goulashsoep A La Lida is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gestoofde Sukadelapjes Van Lida
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tomatensoep A La Lida
30-60 min -
Bekijk recept
Groene Knoflooksaus A La Lida
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Lida?s BBQ-burgers
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Goulashsoep
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goulashsoep
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hongaarse goulashsoep
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Orientaalse-Saus
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept