Varkenshaasje In Roomsaus

2
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Vlees bestrooien met peper en in de hete olie in de wok snel bakken (rose). Intussen in steelpan cognac zachtjes verwarmen. Over vlees schenken (afzuigkap UIT) en met lucifer aansteken. Vlees uit de wok in alu-folie bewaren.Ui, paprika en champignons snel in bakvet bakken, af en toe omscheppen. Slagroom en puree erdoor roeren. Zonder deksel tot gebonden saus in laten koken. Op smaak brengen met zout en peper. Vlees bestrooien met zout, vermengen met de saus en garneren met peterselie.

Varkenshaasje In Roomsaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Volkorenpasta met spinazie-roomsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gerookte zalm met sla en dilleroomsaus
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pasta met courgette roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Varkenshaasje met champignons
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paella
45 min-
Bekijk recept
Varkenshaasje met sausje van melk met salie
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wok met varkenshaasje en boerenkool
Hoofdgerecht
Bekijk recept