Roergebak Biefstuk Met Sperziebonen

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Was de bonen, haal ze af en breek ze door midden. Snijd de biefstuk in reepjes. Hak de knoflook fijn. Maak de olie heet in een wok of braadpan. Roerbak hierin de sperziebonen (op half vuur). Als u ziet dat de buitenkant van de boontje begint te rimpelen haalt u ze met een schuimspaan uit de pan. Zet ze even weg. Draai nu het vuur hoog en roerbak de biefstukreepjes (een minuutje ongeveer) samen met de knoflook. Doe nu de sperziebonen erbij en de sojasaus, de kippebouillon, de sherry, de sambal en de suiker. Roerbak het geheel op een hoog vuur tot het vocht bijna verdampt is. Lekker met mie bijvoorbeeld.

Roergebak Biefstuk Met Sperziebonen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van sperziebonen en cashewnoten, pittige vinaigrette met sesam
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Provençaalse kip met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse roerbak met sperziebonen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept