Djuvec

6
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De gewassen en afgehaalde boontjes in stukken breken, tomaten ontvellen en in vieren snijden, de aubergine ontvellen en in plakken snijden. Deze groenten 10 minuten koken in de hete vleesbouillon. Op smaak brengen met paprikapoeder, zout en peper. Doe alles nu, samen met de rijst, in een grote vuurvaste pot, leg het vlees er bovenop en sluit de pot goed af. De pot voor 60 minuten in de oven zetten Temp. 2000C. Daarna het gerecht, met pepterselie gegarneerd, serveren.

Djuvec is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Djuvec
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Djuvec
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Djuvec- Paprikarijst
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Djuvec
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Djuvec
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Djuvec
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Djuvec- Paprikarijst
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Djuvec
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept