Reefilet Met Roze Pepersaus

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De reefilets met zout en peper bestrooien. Op elke filet eerst 2 blaadjes salie leggen en de filet daarna in plakjes spek rollen. De boter verhitten en de reefilets in 10 minuten rondom bruin en gaar bakken (het spek moet wat krokant zijn). De filets uit de pan nemen en warm houden. 2 Sinaasappels dik schillen en de partjes vruchtvlees tussen de vliesjes uitsnijden; het sap opvangen. 1 Sinaasappel uitpersen. Het braadvet met het sinaasappelsap afblussen en de aanbaksels losroeren. De fond erdoor roeren, de peperkorrels toevoegen en de saus op zacht vuur 5 minuten laten koken. De partjes sinaasappel 3 minuten in de saus verwarmen. De reefilets in plakken snijden en met de partjes sinaasappel, de saus en knolselderijpuree serveren.

Reefilet Met Roze Pepersaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaas met salie-pepersaus en risotto
60 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaasmedaillions met peperroomsaus
Bekijk recept
Karbonade met pepersaus en verse spinazie
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met pepersaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept

Gebakken reefilet met bramen-rozemarijnjus & aardperenpuree
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bladerdeeggebakje met reefilet
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Reefilet met jeneverbessensaus en gebakken appel
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebraden reefilet met groenten
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept