Vijf borden voorverwarmen.,br> Biefstukjes op kamertemperatuur laten komen. In pan slagroom verwarmen. Tagliatelle toevoegen en zachtjes meewarmen, af en toe omscheppen. Biefstukjes droogdeppen met keukenpapier en inwrijven met zout en peper. In koekenpan 50 g boter verhitten. Biefstukjes in ca. 2 a 3 minuten bruin en rose bakken, halverwege keren. Uit pan op warm bord leggen en onder aluminiumfolie warmhouden. In achtergebleven bakvet sjalot en spek, ca. 3/4 minuut bakken. Paddestoelen toevoegen en al omscheppend in ca. 4 minuten bruin bakken. Saus opnieuw zachtjes verwarmen en allesbinder erdoor roeren. Rest van boter in klontjes snijden. Van vuur af klontjes boter een voor een door saus kloppen. Biefstukjes dwars op draad in plakjes snijden. Vleessappen door saus roeren. In midden van borden bergje tagliatelle scheppen. Peterselie door paddestoelen scheppen. Paddestoelen over tagliatelle verdelen. Aan onderkant plakjes biefstuk rangschikken. Saus over tagliatelle, paddestoelen en biefstuk scheppen.
Hertenbiefstuk Met Paddestoelen is een recept van Smulweb.nl