Wildragout Met Chartreuse

6
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bak dan het vlees goudbruin in een mengsel van olie (bij voorkeur olijfolie) en boter. Voeg de uien te en kruid met peper en zout. Voeg de bloem toe en blus met wijn en fond. Voeg de mosterd en de kruiden toe. Verwijder het takje tijm en de laurier na ca. 10 minuten. Dit kan gemakkelijk als je deze takjes met een keukentouwtje samenbindt en in de pan hangt. Laat dit smoren tot het vlees gaar is. Het teentje knoflook dat in zijn geheel is toegevoegd moet ook verwijderd worden. Voeg de overige ingredienten toe en serveer dit met het garnituur

Wildragout Met Chartreuse is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Hong kong fizz
Bekijk recept
Chartreuse Van Zalm En Asperges
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Wit van koningskabeljauw met notenpesto
0 min
Bekijk recept
Sorbet Met Wijn
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Wildragout met guavesaus
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Ovenschoteltje met wildragout
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
*Wildragout*
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wildragout Met Champignons
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept