Pilaf

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de rijst. Kruid het vlees met zout, peper, en een heel klein beetje Spaanse peper. Bak het vlees, voeg na een paar minuten de knoflook en de uien toe, daarna de prei. Als laatste bak je de champignons mee. Als het vocht verdampt is, voeg je het perziksap toe, samen met de tomatenpuree, de ketjap en de sambal. Als dit allemaal goed warm is, voeg je de pindakaas toe en wacht je tot deze ′oplost′. Nu even proeven om te kijken of er nog iets bij moet van het een of ander. Als laatste voeg je de perziken toe. Nog even laten sudderen en je kunt aan tafel.

Pilaf is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kip pilaf met spitskool en sperziebonen
30 min-
Bekijk recept
Pilav met kikkererwten en courgette
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zeevruchtenpilav
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pilaf met zalm en limoen
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kip pilaf met spitskool en sperziebonen
30 min-
Bekijk recept
Pilav met kikkererwten en courgette
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zeevruchtenpilav
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pilaf met zalm en limoen
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept