Scheid de eiwitten van de dooiers en ben voorzichtig dat er geen spikkeltje eigeel in het wit komt. Met een electrische mixer klop je het eiwit tot het zachte pieken vormt. Klop er dan geleidelijk de suiker bij en blijf kloppen tot de suiker opgelost is. Met een rubber pannenlikker schep je er voorzichtig de maizena en het zout door, doe dit zo licht als je kan en zodat alle lucht in de mix blijft. Op het laatst schep je de vanille en azijn door het mengsel. Zorg dat een groot stuk bakpapier ingevet klaarligt op een ovenplaat. Schep hierop de mix en maak er een cirkel van ongeveer 2 cm. dik. Bak voor ongeveer 1 1/2 uur Laat helemaal afkoelen voor je aan het artistieke gedeelte begint. Hier zijn wat suggesties: slagroom met geprakte aardbeien erdoor: Laagje slagroom, laagje kiwischijfjes, laagje slagroom, laagje banaan: Slagroom met cognac erdoor: Fruit naar keuze geweekt in cointreau: Chocoladevlokken met slagroom: de keuzes zijn oneindig, Leef je maar eens lekker uit, en heb je iets orgineels uitgeprobeerd laat het dan even weten,
Moederdag albert.nlrecept Pavlova is een recept van Smulweb.nl