Gehaktballetjes In Dille-Yoghurtsaus

4
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snipper de ui, verhit 15 gr. boter in een koekepan en fruit de ui ca. 2 min. Doe het gehakt in een kom en voeg het ei, paneermeel, peper, nootmuskaat, gefruite ui en 1 el dille toe. Kneed alles goed door elkaar en draai er balletjes van ter grootte van een walnoot. Verhit de rest van de boter in een pan en bak de gehaktballetjes snel rondom bruin. Schenk de bouillon erbij en laat de balletjes in ca. 10 min. zachtjes gaar worden. Roer de maizena met de yoghurt glad en schenk dit al roerend bij de gehaktballetjes. Blijf roeren tot een gladde gebonden saus. Voeg naar smaak peper toe en strooi de rest van de dille erover.

Gehaktballetjes In Dille-Yoghurtsaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Visburger met komkommer-yoghurtsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Taco's met rundvlees
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken speklapjes met komkommersalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktballen met yoghurtsaus en Marokkaanse couscous
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pasta met gehaktballetjes en mozzarella
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Witlof met rozemarijn en bacon uit de oven
10 min -
Bekijk recept
Gele-rijstparels
45 min Snack
Bekijk recept
Fruitige balletjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept