Roerbakwitlof Met Ham En Kruidenkaassaus

2
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schil de aardappelen en snijd deze in blokjes van 2 cm. Maak het witlof schoon en snijd deze in repen Breng een pan met ruim water en zout aan de kook en kook hierin de aardappelblokjes ca. 5 minuten. Giet de aardappelen af Roerbak de witlof even in de hete olie. Voeg de aardappelen, melk, room, roomkaas en ham aan de witlof toe en laat de saus ca. 5 minuten op zacht vuur inkoken Leng als de saus te dun is de maizena met 1 eetlepel water aan en bind de saus hiermee Breng de witlofschotel op smaak met zout en peper. Hak de peterselie fijn en garneer hiermee de roerbakschotel

Roerbakwitlof Met Ham En Kruidenkaassaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Macaroni Met Een Gehakt- Kruidenkaassaus
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Oosterse Zoetzure Roerbakwitlof
10-20 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Roerbakwitlof Met Whisky-Honingsaus
10-20 min -
Bekijk recept
Italiaanse Roerbakwitlof.
0-10 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Italiaanse Roerbakwitlof
10-20 min - Bijgerecht
Bekijk recept