Thaise Rijstsalade (ook Als Voorgerecht)

4
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de broccoliroosjes in 5 minuten beetgaar. Giet ze af, spoel er koud water over en laat goed uitlekken. Giet de lychees(of het andere fruit) af en vang het sap op. Snijd de citroen in partjes. Schep de broccoliroosjes, bosuitjes, paprika, garnalen en lychees die eventueel gehalveerd zijn, door de rijst. Meng de ingredienten voor de dressing en spatel deze luchtig door de rijstsalade. Bestrooi de salade voor het serveren met de noten en garneer met partjes citroen. Lekker met naanbrood of pitabrood.

Thaise Rijstsalade (ook Als Voorgerecht) is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Mosselsalade met dragon-moussaise
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Crumble van ganzenlever met appels en peperkoek
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kleine clafoutis met bospaddenstoelen en parmezaan
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Mangochutney
1uur- Bijgerecht
Bekijk recept

Oesters in bieslookvinaigrette
10 min Snack
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vegetarische filet met wokgroenten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept