Snij de kip in dunne reepjes. Snij de champignons in vieren, de prei in reepjes en de broccoli in kleine roosjes/dunne plakjes. Kook de pasta gaar volgens de gebruiksaanwijzing, voeg de laatste 4-5 minuten de broccoli toe. Goed laten uitlekken. Verhit de olie in een grote pan, voeg de kip toe en bak deze rondom bruin. Voeg champignons en prei toe en roerbak gedurende 1 minuut. Voeg de tomatenpuree, roomkaas en slagroom toe. Roer dit totdat de kaas gesmolten is en er een iets gebonden saus is ontstaan. Schep de saus goed door de pasta en doe alles in een grote schaal (inh. 2 liter) en maak de bovenkant glad. Verdeel de geraspte kaas erover en zet de schotel gedurende ca. 20 min. in de oven, totdat de bovenkant goudbruin en krokant is.
Pastaschotel Met Kip En Broccoli is een recept van Smulweb.nl