Kaneel-honingparfait

8
20-30 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Honingparfait: in kom in pan met heet water eidooiers met honing au bain-marie tot romig mengsel kloppen. Al roerende laten afkoelen. Slagroom lobbig kloppen. Room en calvados door dooiermengsel spatelen. Honingparfait in vorm scheppen. 30 minuten in vriezer zetten. Kaneelparfait: 50 gr suiker met 1 dl water aan de kook brengen. Kaneelstokjes toevoegen, stroopje zachtjes tot helft laten inkoken. Zeven en iets laten afkoelen. In kom eidooiers met rest van suiker, kaneelstroopje en kaneelpoeder au bain-marie tot romig mengsel kloppen. Al roerende laten afkoelen. Slagroom lobbig kloppen. Room en kaneellikeur door dooiermengsel spatelen. Kaneelparfait op honingparfait scheppen. Minstens 4 uur in vriezer laten opstijven.

Kaneel-honingparfait is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kaneel-honingparfait
Bekijk recept
Honingparfait Met Bramensaus
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Honingparfait Met Nougatine
10-20 min - Nagerecht
Bekijk recept
Honingparfait met perzikpuree
Bekijk recept

Filokaneelkoekjes met kwark
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Opgerolde zuidvruchtentaart met kaneelglazuur
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Appel, kaneel en rozijn
15 min Snack
Bekijk recept
Mandarijnenpuddinkjes
30 min Nagerecht
Bekijk recept