*splits de eierenin dooiers en witten.Klop de eierdooiers met 3 eetlepels lauw water en 75 gr suiker tot een dikke luchtige massa. Klop de eiwitten heel stijf,doe dit schuim met de bloem,de maizena en de cacao bij de dooier massa en schep alles luchtig door elkaar.*Strijk het deeg uit op de bakplaat en bak het 10 min in de oven.*Week de gelantine.Meng de gehakte kersen met de mascarpone en de overige 50 gr suiker.Verwarm het citroensap. Los de goed uitgeknepen gelantine blaadjes erin op en en roer het citroensap door de kersenkaas massa. *Stort de biscuitgebak op een met suiker bestrooide theedoek.Trek het papier er af. *Klop de slagroom half stijf,schep 3 eetlepels er van door de licht opgestijfde vulling.Bestrijk het biscuit gebak met de kersen creme,rol het op en leg het 1 uur op een koele plaats.*bestrijk de rol met de overige slagroom.Rasp de chocolade erboven
Chocolade Rol Met Kersen is een recept van Smulweb.nl