Clafoutis Van Kersen

6
0-10 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Voorbereiding
: De oven voorverwarmen op 190 C. De ovenvaste schaal licht beboteren, de kersen van de pitten ontdoen en in de schaal leggen. Bloem en zout zeven in een kom. De eieren, eidooiers, suiker en een scheutje van de melk erbij doen en alles tot een glad beslag kloppen. Geleidelijk de rest van de melk en de boter erdoor roeren en het beslag over de kersen gieten. Na 40 tot 50 minuten bakken moet de clafoutis goudgeel en gestold zijn.

Clafoutis Van Kersen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Stokbrood met mozzarella, kip & kersen
10 min
Bekijk recept
Clafoutis Limousin (kersengebak)
15 min Gebak
Bekijk recept
Schapenkaas met kersencompote
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Omgekeerde appeltaart
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Clafoutis Limousin (kersengebak)
15 min Gebak
Bekijk recept
Kleine clafoutis met bospaddenstoelen en parmezaan
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Nazomerclafoutis
45 min- Nagerecht
Bekijk recept
Clafoutis
45 min Nagerecht
Bekijk recept