Roergebakken Oesterzwammen Met Pit

2
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de olie in een wok en fruit de knoflook en gember met de sambal tot het gaat geuren. Rierbak de oesterzwammen in 3-4 minuten op hoog vuur bruim, laat het vocht verdampen. Voeg de paksoi en bosui toe en laat de paksoi al omscheppend in enkele minuten op een hoog vuur slinken. Sprenkel de sojasaus erover en warm de groenten nog ca. 2 minuten door. Schep de cashewnoten erdoor.

Roergebakken Oesterzwammen Met Pit is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Nigiri sticky rice sushi
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Avocadosoep met tabasco
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept

Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roergebakken groenten
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Roergebakken spitskool met pindasaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept