Entrecote Met Chorizosalsa

2
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

In een koekepan 1 eetlepel olie verhitten en op laag vuur 2/3 deel van chorizo en 2/3 deel van ui in ca. 5 minuten zacht bakken. Met schuimspaan uit bakvet scheppen en aan tomaat toevoegen. (bakvet bewaren) Wijn, ongebakken chorizo en rauwe ui ook toevoegen en voorzichtig door elkaar scheppen. laten afkoelen en op smaak brengen met zout en peper. Rest van de olie aan bewaarde bakvet toevoegen en verhitten. Entrecotes in ca. 6 minuten bakken, halverwege keren. Op twee (voorverwarmde) borden leggen en bestrooien met zout en peper. Chorizosalsa erover verdelen. Koriander erboven fijn knippen.

Entrecote Met Chorizosalsa is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Entrecote met chorizosalsa
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Surf 'n turf van de grill
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Entrecote met chorizosalsa
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gerookte entrecote met romesco
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Voorjaarssalade met entrecote
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept