Pureer met de staafmixer in een hoge kom de avocado, zure room, lenteui, groene peper, kaas en limoensap. Breng de dip op smaak met zout en peper. Verwarm de ovengrill voor op de hoogste stand. Verhit de olie in ene wok, voeg de varkensvleesreepjes en de Mexicaanse kruiden toe en roerbak het vlees in ca. 5 minuten goudbruin en gaar. Voeg de sjalot en knoflook toe en fruit deze kort mee. Schep de paprika door het vlees en roerbak deze ca. 5 minuten. Voeg de mais toe en warm deze kort mee. Breng de vulling op smaak met zout en peper. Verwarm ondertussen de tortilla′s volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Verdeel de vulling met vleesreepjes over de warme tortilla′s en rol deze op. Leg de tortilla′s in een ovenschaal, schep de avocadosaus erover en grill deze kort in de oven tot de avocadosaus warm is.
Tortilla's Met Roergebakken Varkensvlees En Avocadodip is een recept van Smulweb.nl