Suiker en kaneel in een pan met een dikke bodem doen; op een laag vuurtje verwarmen (niet roeren) tot de suiker begint te smelten. Op een laag pitje roeren tot en egale kleur verkregen en de suiker opgelost is. Pan van het vuur afhalen en 1 minuut laten staan. Chocolade en room in een middelgrote pan mengen. Op een laag pitje al roerend verwarmen tot de chocolade gesmolten is. Van het vuur halen en laten akoelen.Klop het chocolade mengsel, de eieren en de melk in een grote mengkom. Giet het mengsel in de bakring.Zet de bakring in een diepe ovenschaal en giet warm water in de ovenschaal (tot de helft van de ring). Bak de pudding in 40 min gaar. Haal de bakring direct uit het waterbad.Laat de pudding afkoele en zet hem een nacht in de koelkast.Haal een plat mes langs de rand van de bakring en zet de bakring ondersteboven op een taartschaal.
Romige Kaneel-Chocolade-Ring is een recept van Smulweb.nl