Mexicaanse Pastasalade Met Kip

4
10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de pastaschelpjes in ca. 8 min. beetgaar in ruim kokend water met zout. Laat ze uitlekken en afkoelen. Breng de bouillon aan de kook en laat de kipfilet hierin in ca. 10 min. tegen de kook aan gaar worden. Neem de kipfilet uit de bouillon, laat deze afkoelen en snij de kip in dunne reepjes. Maak de paprika schoon en snij deze in blokjes. Schil de bleekselderij met een dunschiller en snij de stengels in dunne reepjes. Hak de bosuitjes fijn. Roer in een schaal een sausje van mayonaise, citroensap en een eetl. bouillon en schep pastaschelpjes, kipreepjes, paprika, bleekselderij, bosui en mais erdoor. Breng de salade op smaak met zout en chilipoeder, laat ze ca. 3 uur staan, zodat de smaken in kunnen trekken. Garneer met fijngesneden peterselie.

Mexicaanse Pastasalade Met Kip is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gepocheerde scharrelkip
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Peperkip uit de oven
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepekelde en gevlinderde kip van de barbecue
45 min Bijgerecht
Bekijk recept

Mexicaanse quesadillas
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortillasandwich met kip en avocado
20 min
Bekijk recept
Jonas Cramby's paletas de agua (mexicaanse ijslolly's)
20 min
Bekijk recept
Mexicaanse burrito's
30 min-
Bekijk recept