Kook de pastaschelpjes in ca. 8 min. beetgaar in ruim kokend water met zout. Laat ze uitlekken en afkoelen. Breng de bouillon aan de kook en laat de kipfilet hierin in ca. 10 min. tegen de kook aan gaar worden. Neem de kipfilet uit de bouillon, laat deze afkoelen en snij de kip in dunne reepjes. Maak de paprika schoon en snij deze in blokjes. Schil de bleekselderij met een dunschiller en snij de stengels in dunne reepjes. Hak de bosuitjes fijn. Roer in een schaal een sausje van mayonaise, citroensap en een eetl. bouillon en schep pastaschelpjes, kipreepjes, paprika, bleekselderij, bosui en mais erdoor. Breng de salade op smaak met zout en chilipoeder, laat ze ca. 3 uur staan, zodat de smaken in kunnen trekken. Garneer met fijngesneden peterselie.
Mexicaanse Pastasalade Met Kip is een recept van Smulweb.nl