Rol de plakjes lamsham op en steek ze aan satestokjes. Snijd de paprika in stukken. Haal de blaadjes van de struikjes witlof los. Snijd het brood in blokjes. Rasp beide soorten kaas grof. Boen de sinaasappel schoon en rasp de oranje schil dun af pers vervolgens de sinaasappel uit. Snipper de ui en hak de amandelen grof .Rooster de amandelen in een droge koekenpan goudbruin. Wrijf de bodem van de caquelon in met het doorgesneden teentje knoflook. Voeg de melk en het sinaasappelrasp toe en breng dit op matig hoog vuur tegen de kook aan. Roer geleidelijk de kaas erdoor en verwarm het geheel al roerende op een matig hoog vuur tot alle kaas gesmolten is. Maak de ma?zena aan met het sinaasappelsap en voeg dit al roerende toe aan de fondue. Blijf roeren tot een gladgebonden fondue ontstaat. Roer de ui, een snufje kaneel en een snufje peper erdoor. Strooi de amandelen en koriander erover. Zet de kaasfondue op een rechaud met de lamsham, lof, paprika en brood eromheen. Lekker met een gemengde salade.
Marokkaanse Kaasfondue is een recept van Smulweb.nl