Mexicaanse Kokosroom-ijstaart

Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verkruimel de biscuits. Meng het met gesmolten boter. Druk dit in een springvorm en zet dit in de koelkast. Meng 4 eetlepels van de cocos met de gesmolten chocolade. Is het afgekoeld maar niet gestold voeg dan 1/4 van het ijs hieraan toe. Doe dit over de koekmengsel in de taartbodem en laat het in de diepvries hard worden. Maak de rest van het roomijs zacht. Doe dit boven op de chocolade cocos laag. Doe de taart weer terug in de diepvries. Rooster de rest van de cocos in een matig warme oven licht goudbruin. en doe dit , wanneer het afgekoeld is over de ijstaart. 20 minuten voor het serveren uit de diepvries halen.

Mexicaanse Kokosroom-ijstaart is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Frambozen-ijstaart met pistachenoten
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Hazelnootijstaart
280 min- Nagerecht
Bekijk recept
Schuim ijstaart
20 min + 5 uur in de vriezer - Nagerecht
Bekijk recept
Omelette Sibérienne met noten-karamelijs
895 min- Nagerecht
Bekijk recept

Mexicaanse quesadillas
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortillasandwich met kip en avocado
20 min
Bekijk recept
Jonas Cramby's paletas de agua (mexicaanse ijslolly's)
20 min
Bekijk recept
Mexicaanse burrito's
30 min-
Bekijk recept