Pierna De Cerdo A La Cerveza, Kerstham Uit Mexico

Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Haal de ham uit de braadpan en giet het braadvet weg.Doe in een grote ovenschaal het bier, de Coca Cola en het vocht waarin de ham gemarineerd is.Maak het vocht warm en los er het bouillonpoeder in op.Leg er de ham in, dek het af met aluminiumfolie en laat de ham 4 uur in de oven gaarsmoren.Haal elk half uur het folie omhoog en schep wat van het braadvocht over de ham.Rooster de amandelschilfers lichtbruin.Haal de ham uit de ovenschaal en leg hem op een mooie vleesschaal.Snijd er een paar plakken af en strooi er de amandelschilfers overheen.Bind het braadvocht met maizena tot een saus en geef die bij de ham.

Pierna De Cerdo A La Cerveza, Kerstham Uit Mexico is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Pofaardappel met sla en tonijndressing
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige tortilla's met kalkoen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bonen-groentesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde paprika's
10 min
Bekijk recept

Pierna De Cerdo Adobada
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept