Spareribs Mexicana

10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de krabbetjes zachtjes 20 minuten in water met zout. Snijd de rode pepers in stukjes. Snipper de ui grof en snijd de bosuitjes in stukjes. Pel de knoflook. Schil de gemberwortel en rasp deze. Pureer met de staafmixer de pepers, ui, bosuitjes, knoflook, chilipoeder, zout, wijnazijn, rum en bruine suiker tot pasta. Dep het vlees droog met keukenpapier. Bestrijk de krabbetjes rondom met de helft van de pasta. (doe dit liefst een uur van te voren, zodat de smaken goed kunnen intrekken. Steek de bbq ongeveer een halfuur van tevoren aan. Roer de olie door de rest van de pasta en bestrijk de krabbetjes ermee. Rooster het vlees op een hete bbq in 10 minuten romndom bruin. Keer regelmatig.

Spareribs Mexicana is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Nacho-laagjesdip
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Paprika mexicana
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta Mexicana
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mexicana
0 min
Bekijk recept

Frisse sinaasappelspareribs
10 min -
Bekijk recept
Kruidige pulled ribs Chinese style
495 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spareribs met roquefortsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spareribs in oosterse marinade
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept