Mexicaanse Spareribs

Langer dan 1 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Breng, in een grote pan, 1 liter water met azijn, de basterdsuiker, de kruidenmix en de spareribs aan de kook. Kook de spareribs zachtjes in ca. 25 minuten gaar; schep ze af en toe om. Laat de spareribs afkoelen in het kookvocht (laat ze het liefst een nachtje staan, zodat de smaken goed in kunnen trekken). Neem de spareribs uit het kookvocht en dep ze droog met keukenpapier. Op de barbecue: Bestrijk de spareribs rondom met tacosaus en rooster ze in ca. 10 minuten boven de gloeiend hete houtskool bruin; keer ze regelmatig.

Mexicaanse Spareribs is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Frisse sinaasappelspareribs
10 min -
Bekijk recept
Kruidige pulled ribs Chinese style
495 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spareribs met roquefortsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spareribs in oosterse marinade
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Mexicaanse quesadillas
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortillasandwich met kip en avocado
20 min
Bekijk recept
Jonas Cramby's paletas de agua (mexicaanse ijslolly's)
20 min
Bekijk recept
Mexicaanse burrito's
30 min-
Bekijk recept