Mexicaanse Viskebab

4
0-10 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Meng de chilisaus in een grote kom met de ketchup, tacosaus en chilipoeder en roer de stukken visfilet erdoor. Dek de kom af en laat de vis 1 uur in de koelkast marineren. Neem de stukken visfilet uit de marinade en bewaar de marinade. Vet 4 pennen licht in met olie en rijg de stukken kabeljauw eraan. Rooster de kebab, al draaiend, 10 minuten boven de gloeiende hete kool van de barbecue. Bestrijk ze steeds met wat olie. Verhit voor de saus de olie in een koekenpan. Doe er de ui, komijn, knoflook en stukjes paprika bij en bak die onder voortdurend roeren, 10 minuten of tot de groenten zacht zijn. Voeg de stukjes tomaat toe en laat nog 15 minuten pruttelen. Voeg dan de kidneybonen en de overgebleven marinade toe. Schenk de bonensaus op een dienschaal en leg er de viskebab bovenop. Garneer met zwarte olijven en vers gehakte koriander. Serveer meteen en garneer met de takjes peterselie.

Mexicaanse Viskebab is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Mexicaanse Viskebab
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Viskebab Met Koude Tomatensaus
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Viskebab
30-60 min -
Bekijk recept
Viskebab Met Koude Tomatensaus
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Mexicaanse quesadillas
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortillasandwich met kip en avocado
20 min
Bekijk recept
Jonas Cramby's paletas de agua (mexicaanse ijslolly's)
20 min
Bekijk recept
Mexicaanse burrito's
30 min-
Bekijk recept