Zoek
Lamsvlees Met Chili
4
30-60 min -
Smulweb.nl
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
450 gr. lamsvlees (ribstuk zonder bot)
50 ml tomatenpuree
1/4 tl chilipoeder
1/4 tl gemalen peper
2 uitgeperste tenen knoflook
1 tl gemalen komijn
1/2 tl kaneelpoeder
75 gr. geraspte cheddar Hulpmiddelen Oven Hulpmiddelen - Oven Voorbereiding Oven voorverwarmentot 180 graden.Vlees ontdoen van overtollig vet. Vlees oprollen en vastbinden. Tomatenpuree
chilipoeder
peper
knoflook
komijn en kaneel in kleine schaal vermengen. Het vlees hiermee inwrijven en bestrooien met kaas. Bereidingswijze Vlees in een vuurvaste schaal leggen en in 35 minuten braden
of tot het bruin en gaar is. Het vlees met aluminiumfolie bedekken en 10 minuten latenstaan tot u het aansnijdt. Serveertips Met gebakken bonen of gekookte groenten.
Of koud serveren met een groene salade en warme tortil
Bereiding
Vlees in een vuurvaste schaal leggen en in 35 minuten braden, of tot het bruin en gaar is. Het vlees met aluminiumfolie bedekken en 10 minuten latenstaan tot u het aansnijdt.
Lamsvlees Met Chili is een recept van
Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
Afrikaanse braaiworst
20 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Ovenchili
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wraps met chili-peterseliedip
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pulled pork met venkelzaad, knoflook en citroen
315 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsbout met rozemarijn
5 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsstoofpot
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokkaanse lamsspiesjes
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept