Mexicaanse Bonensalade

10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de eieren hard in 10 minuten, laat ze schrikken en pel ze. Laat de bonen en mais uitlekken. Maak de tomaatjes schoon en snijd ze in tweeën. Maak de paprika schoon en snij hem in klein blokjes. Was de bleekselderij en snij ze in klein boogjes. Schep dan de bonen, de mais, de tomaatjes, de paprika en bleekselderij door elkaar. Pel de ui en snijd ze in dunne ringen. Snijd de ijsbergsla in dunne reepjes. Doe de tomatenketchup, de chilipoeder, de citroensap en olijolie in een pannetje, roer en verwarm ze zonder te koken. Leg de ijsbergsla netjes op een platte schaal en doe het bonen/mais mengsel er overheen. Giet de dressing er over heen. Leg de uienringen en de eieren er in partjes verdeeld overheen.

Mexicaanse Bonensalade is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Vega-quesadilla
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoutarme, gegrilde tijgergarnalen, salade met witte bonen
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vleesspies met pesto-bonensalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Mexicaanse quesadillas
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortillasandwich met kip en avocado
20 min
Bekijk recept
Jonas Cramby's paletas de agua (mexicaanse ijslolly's)
20 min
Bekijk recept
Mexicaanse burrito's
30 min-
Bekijk recept