Bleekselderij Met Kaas Uit De Oven

4
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak de selderij schoon, verwijder de blaadjes en knip deze klein. Houd de stengels zo lang mogelijk en kook ze gaar in 10 - 15 minuten in de bouillon. Haal ze uit de pan, laat ze goed uitlekken en bedruppel ze dan met citroensap. Vermeng de geknipte blaadjes met de kaas. Beboter een langwerpige ovenschaal en leg laag voor laag de bleekselderij en het kaasmengsel op elkaar. Ontvel de tomaten en snijd ze in blokjes. Verdeel de blokjes over de schotel en strooi er dan peper en zout naar smaak over. Klop de eieren los met Umer, zout, peper en paprikapoeder en strooi dit mengsel over de schotel. Doe de schotel in het midden van een op 220 graden voorverwarmde oven en laat het gerecht 15 minuten bakken.

Bleekselderij Met Kaas Uit De Oven is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pasta met kip uit de oven
75 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Appelbeignets uit de oven
50 min
Bekijk recept
Aardappelwaaiers uit de oven
25 min Bijgerecht
Bekijk recept

Rigatoni met ribragu
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Maïssoep met bacon
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gehaktballetjes en mozzarella
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmdip
10 min Voorgerecht
Bekijk recept