Rosbief Gevuld (Montignac)

4
0-10 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Roer de klein gesneden ijsbersla en radijsjes door de rest van het mayonaisemengsel tot salade. Leg de plakken rosbief op een plank en strooi er peper en zout over. Leg op elk plakje een deel van de salade en rol de rosbief op, steek ze zonodig vast met een cocktail-prikker. Leg op een bord een blad sla en leg daarop 2 gevulde rosbief rolletjes. Zet er en gevulde tomaathelft bij en garneer de bordjes met de overgebleven radijzen en een takje dille.

Rosbief Gevuld (Montignac) is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Preischotel (Geschikt Voor Montignac)
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Vleestomaten A La Montignac
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Vanillevla à la Montignac
0 min
Bekijk recept
Stokbrood Met Kruidenboter A La Montignac
0-10 min - Bijgerecht
Bekijk recept

Vleesschotel met mosterdroom en bessensaus
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Italiaanse carpacciowrap met tomatensalade
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Rosbiefsalade met witlof
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich torentje met rosbief
25 min -
Bekijk recept