Knolselderij Met Tomaten Saus

2
20-30 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de knolselderij in weinig water met zout in ongeveer 15 minuten gaar. Verhit een pan met anti-aanbaklaag en fruit de ui samen met het uitgeperste teentje knoflook. Voeg eventueel 1 eetlepel water toe. Voeg de paprika, prei en Italiaanse kruiden toe en bak deze ongeveer 5 minuten mee. Op smaak brengen met peper en zout. Doe de gepureerde tomaten erbij en warm de saus goed door. Giet de knolselderij af en doe deze in een schaal.

Knolselderij Met Tomaten Saus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Luikse balletjes met zoete saus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met mosterdsaus
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Herfst flaugnarde met abrikozensaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept

Cannelloni met wintergroenten
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovengroenten winter
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Knolselderijrisotto
30 min-
Bekijk recept
Knolselderijsoep met paddestoelen
30 min Voorgerecht
Bekijk recept